Camping La Mayette

Welkom bij Camping La Mayette!

Geniet bij ons van een paar dagen, een week of langer in de mooie natuur in de Belgische Ardennen.

 

Camping La Mayette is een gezellige familiecamping voor het vakantieseizoen voor gezinnen, met ruime staanplaatsen.

Voor groepen is er een apart gelegen groepsterrein waar men ook de gelegenheid heeft om een kampvuur te maken.

 

Direct gelegen aan de rivier de Ourthe en omgeven door een bosrijke omgeving ver weg van doorgaand verkeer en lawaai.

 

Na een wandeling kunt u een hapje eten of gezellig iets drinken aan de bar voor populaire betaalbare prijzen.

 

Ook kunt u een baantje trekken in ons verwarmde zwembad.

Camping & Cafetaria La Mayette (COVID19)

Beste kampeerders,

Het Ministerieel Besluit is goedgekeurd en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

" De personen zijn ertoe gehouden thuis te blijven, dan wel in een tweede verblijfplaats waarvan ze ofwel eigenaar zijn, ofwel huurder voor een duur van minstens één jaar, met uitsluiting van mobiele tweede verblijfplaatsen die nog niet geïnstalleerd zijn op een vaste standplaats."

U kunt het staatblad, en dus ook het Ministerieel besluit raadplegen via: http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/welcome.pl

U bent dus van harte welkom te komen profiteren van uw prachtige tweede verblijf.

Graag willen we u vragen alle maatregelen betreffende respect, hygiène en gezondheid ten alle tijde te blijven handhaven.

Hopelijk mogen we u in goede gezondheid verwelkomen!

Tot snel!

Ontdek de Belgische Ardennen

Houdt u van wandelen? Of houdt u van wat meer spanning? Bezoek nu de Belgische Ardennen voor wandelingen in de mooie natuur, of ga klimmen, kajakken, karten... Er is hier zo veel te beleven voor iedereen!

Onze accomodaties

Camping La Mayette biedt u nu ook haar verhuur aan van 2 verschillende accommodaties. Deze modellen zijn zowel te reserveren in het hoogseizoen (mei-juni-juli-augustus) als in het laagseizoen. De modellen zijn zeer luxe uitgerust.

 

Camping

Een gezellige familiecamping met zwembad in de Belgische Ardennen. Voor groepen is er een groepsterrein met mogelijkheden voor een kampvuur. Er zijn nieuw verwarmd sanitair, een terras, grote gezellige kantine, talrijke activiteiten en een verwarmd zwembad.

Contact

Hier vindt u alle contactgegevens van Camping La Mayette. Ook kunt u via deze pagina direct uw vraag stellen of uw route plannen. De familiecamping bevindt zich nabij Hotton, Durbuy, La Roche en Marche-en-Famenne.

 

Activiteiten

In het seizoen zijn er talrijke activiteiten op de camping. Ook hebben we een grote gezellige kantine, terras en verwarmd zwembad. Kijk wat de eerstvolgende activiteiten zijn, inschrijven is altijd mogelijk!