Welkom bij Camping La Mayette!

Geniet bij ons van een paar dagen, een week of langer in de mooie natuur in de Belgische Ardennen.

 

Camping La Mayette is een gezellige familiecamping voor het vakantieseizoen voor gezinnen, met ruime staanplaatsen.

Onze terreinen voor stacaravans en chalets zijn minstens 200 m². Voor alle camping percelen voor tourcaravans, campers, tenten, etc. is er een apart gelegen terrein met stroom- (16A) en waterpunten.

 

Direct gelegen aan de rivier de Ourthe en omgeven door een bosrijke omgeving ver weg van doorgaand verkeer en lawaai.

 

Na een wandeling kunt u een hapje eten of gezellig iets drinken bij de Brasserie du Ravel.

 

Tijdens de zomer kunt u heerlijk profiteren van ons verwarmde zwembad.

Ontdek de Belgische Ardennen

Houdt u van wandelen? Of houdt u van wat meer spanning? Bezoek nu de Belgische Ardennen voor wandelingen in de mooie natuur, of ga klimmen, kajakken, karten... Er is hier zo veel te beleven voor iedereen!

Hier vindt u alle contactgegevens van Camping La Mayette. Ook kunt u via deze pagina direct uw vraag stellen, reserveren of uw route plannen. De familiecamping bevindt zich nabij Hotton, Durbuy, La Roche en Marche-en-Famenne.

In het seizoen zijn er talrijke activiteiten op de camping. Ook is er een gezellige taverne, terras en verwarmd zwembad. 

Buiten onze activiteiten, zijn er uiteraard talrijke bezigheden te vinden in de omgeving.

Een gezellige familiecamping met zwembad in de Belgische Ardennen. Voor groepen is er een groepsterrein met mogelijkheden voor een kampvuur. Er zijn verwarmd sanitair, een terras, gezellige taverne, talrijke activiteiten en een verwarmd zwembad.

Camping La Mayette biedt u nu ook haar verhuur aan van accommodaties. Gaat u voor Camping, Glamping of Deluxe? Bekijk zeker eens onze mogelijkheden.